Іван Дорн з'явився на обкладинці українського глянцю (відео)
Співак вперше за довгий час прикрасив обкладинку українського журналу.
news-image

Незважаючи на величезну кількість виступів і роботу на телебаченні в якості судді різних пісенних шоу, Іван Дорн не часто дає інтерв'ю і ще рідше знімається у фотосесіях. Співак вважає за краще не поширюватися про особисте, так і в цілому, не дуже говіркий з пресою. Але недавно Дорн все ж зробив виняток для журналу Viva, повідомляє «Є!».

Іван знявся для обкладинки і трохи розповів про себе.

«Я зацементував свій підхід до життя: на все я дивлюся через призму якоїсь легкості, чи що. До будь-яких труднощів намагаюся ставитися легко. Всі нюанси, які виникають в дорослому житті, складності у відносинах між людьми я пропускаю через цю призму легкості. У мене навіть не буває депресій. Я їх бачу тільки в якихось американських документальних фільмах про здоров'я, більше ніде », - поділився артист.

Нагадаємо, що тема сім'ї та особистого життя для музиканта - табу. Він ніяк не коментує не тільки народження другої дитини, але і навіть приховує сам факт одруження. Незважаючи на те, нещодавно в Мережі з'явився знімок Івана Дорна зі старшою дочкою Василиною.

Читайте також: Новий кліп Дорна підкорює YouTube (відео)