Відомий голлівудський актор відмовився від своєї доньки
Йому легко було викреслити дочку зі свого життя.
news-image

Минулого місяця Сурі - дочки Тома Круза і Кеті Холмс - виповнилося 10 років. Свій перший серйозний ювілей дівчинка зустріла в компанії мами і друзів - примітно, що її знаменитого батька не було поруч навіть в цей день. Втім, якщо вірити інформації західних ЗМІ, зірка франшизи «Місія нездійсненна» всіляко уникає спілкування з дочкою, і рахунок вже йде на роки: Том Круз не бачився з дочкою більше двох з половиною років, передає «Є!».

Це особливо дивно, якщо врахувати той факт, що у актора немає судової заборони на спілкування з дівчинкою: він може бачитися з дочкою, коли забажає. Просто у зірки, по всій видимості, немає такого бажання.

Гарі Морхед, кілька років пропрацював начальником служби охорони Тома Круза, повідомив журналістам, що це свідоме рішення, прийняте актором, щоб висловити свою відданість церкві саєнтології. Чоловік каже, що Том знаходиться в найсильнішій моральної залежності від глави церкви Девіда Міскевіджа, який і вказує, що йому робити: «Міскевідж вселив йому, що в Сурі проник поганий тетан (в саєнтології тета вважаються демонічними істотами). Після цього йому легко було викреслити дочку зі свого життя ».

Читайте також: Відомий актор продав своє майно заради релігійного центру