Війна
18 травня 2016
Безпілотник бойовиків знову атакував позиції сил АТО
Минулої доби противник 24 рази використав зброю проти українських захисників.
news-image

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Фейсбуці, пише «Є!».

Минулої доби у повітряному просторі над підконтрольною ЗС Україні територією зафіксовано прольоти 3 ворожих БПЛА. Один з них – ударний, який бомбардував розташування одного з українських підрозділів вибуховими пристроями, - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що пізно ввечері на Маріупольському напрямку бойовики грубо порушили умови припинення вогню і понад годину обстрілювали з артилерійських систем калібру 152 мм наші позиції біля н.п. Славне.

На тому ж напрямку противник бив по укріпленнях сил АТО на підступах до Новотроїцького з 120-мм мінометів, неподалік Гранітного – з великокаліберних кулеметів, а в районі Павлополя – з гранатометів.

Продовжуються обстріли опорних пунктів сил АТО і в районі Авдіївки. Там бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм, а також гранатометів та стрілецької зброї. 

Не спокійно було й на Луганщині. Там декілька разів під ворожий вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції біля Трьохізбенки та Станиці Луганської.

Нагадаємо, вчора прес-центр штабу АТО повідомляв, що ворожий БПЛА скинув вибухові пристрої на розташування ЗСУ в тилу.

Читайте також: Вночі дрон бойовиків скинув вибухівку на українських бійців