Дженіфер Лопес вирішила всиновити дитину
Як стверджується, вона вже почала процес оформлення, і в її родині з'явиться ще один малюк.
news-image

Ідея усиновити дитину виникла у Лопес та її хлопця Каспера Смарта під час недавніх відвідин дитячого притулку, повідомляє «Є!».

Тоді пара вирушила з гуманітарною місією на Коста-Ріку. Думка про те, що вони можуть ощасливити хоча б одну із сиріток, спочатку з'явилася у Каспера. Це не дивно, адже у Смарта, якому лише 29 років, своїх дітей поки немає, і йому кортить стати татом.

46-річна Лопес, на відміну від коханого, вісім років тому стала мамою двох симпатичних близнят - Емми і Макса. Їх вона народила від свого колишнього чоловіка Марка Ентоні. Однак, як мала можливість переконатися Дженіфер, Каспер просто ідеально вправляється з її дітьми. Він повною мірою замінив Еммі і Макса їх рідного тата. Сам Марк Ентоні зізнався, що був поганим батьком для своїх дітей.

А оскільки Лопес щиро насолоджується роллю мами, вона з ентузіазмом відгукнулася на пропозицію Смарта. Ідея усиновлення сподобалася Дженіфер ще й тому, що вона боїться зіпсувати фігуру ще одною вагітністю. Їй було неймовірно важко позбутися зайвої ваги, яку вона набрала, поки виношувала близнюків.

Втім, ще до того, як Дженіфер вдасться поповнити склад свого сімейства, в її житті має статися інша важлива подія. Хоча три попередні шлюби Лопес були невдалими, вона зважилася стати дружиною Каспера. Весілля повинно відбутися цього літа в Хемптонс.

Читайте також: Безцеремонна Дженніфер Лопес станцювала тверк в образі школярки (ФОТО)