Візажист показала справжнє обличчя моделі Кендалл Дженнер
Візажист закликала жінок не вірити фільтрам Instagram.
news-image

Професійний візажист Саманта Хелен, яка працює з багатьма зірками шоу-бізнесу та світового подіуму, закликала дівчат не обманюватися ідеальною шовковистою шкірою і взагалі зовнішнім виглядом знаменитостей, повідомляє «Є!». Найчастіше це продукт фільтрів, фотошопу та професійного мейк-апу - нагадує візажист.

"Я звертаюся до кожної юної дівчини і жінки: будь ласка, будь ласка, не дайте себе обдурити фільтрам. Я відчуваю, що Instagram змусив нас забути про природність, надаючи нам штучної краси. У кожного з нас є плями та прищі. Ніхто не ходить з постійним кільцем світла, яке надає ідеальний зовнішній вигляд. Ніколи не порівнюйте себе зі знаменитостями і не намагайтеся стати такими, як вони. Ви ж не дурні, ви ж розумієте, що вони використовують фільтри. Не можна засуджувати людей за те, що вони використовують їх, як не можна засуджувати і тих, хто ними не користується", - написала Саманта і опублікувала фото Кендалл Дженнер із використанням фільтрів та без них.

"Ці фото не можна порівняти, бо Кендалл прекрасна на обох знімках. Я хочу сказати, що недосконалості шкіри природні і також гарні, хоча ми увірували в те, що їх немає. Ми повинні розуміти, що натуральна краса набагато краще. Невеликі недоліки шкіри Кендалл повинні показати дівчатам і жінкам, що ми - всього лише люди. Тож доглядайте за своєю шкірою, використовуйте косметику грамотно і залишайтеся собою", - порадила Саманта.
Читайте також: Дівчина-візажист захопила незвичайними малюнками на повіках (фото)