Світ
22 травня 2016
Батько та чоловік Жанни Фріске стали героями телешоу
У новому випуску програми "Дзвоник" пранкери Вован і Лексус спробували розібратися в конфлікті між батьком співачки і її чоловіком.
news-image

Як повідомила прес-служба одного з російських телеканалів, героями нового випуску Пранк-шоу «Дзвінок» стали батько Жанни Фріске Володимир і її чоловік Дмитро Шепелєв, передає «Є!».

Перший дзвінок пранкери Вован і Лексус зробили Володимиру Фріске, представившись Шепелєвим. У бесіді Фріске визнав їх загальну вину за те, що відбувається і висловив бажання помиритися з батьком свого внука:

"Ми зганьбили Жанну на весь світ ... Платоша - твій син, я в це вірю. Я тобі не ворог! Давай це все припиняти".

Потім пранкери подзвонили Дмитру Шепелеву від імені Володимира Фріске, в словах чоловіка співачки також прозвучало бажання піти на мирову:

"Я проти вас не воюю, я намагаюся зберегти мого сина".

Як повідомляється в прес-релізі телеканалу, в ході цієї телефонної розмови з'ясувалися нові подробиці спору навколо великої суми грошей на рахунках співачки.

Нагадаємо, популярна російська співачка Жанна Фріске померла 15 червня 2015 року після тривалої боротьби з раком головного мозку. Після смерті зірки розгорілася суперечка навколо зниклих з її рахунків грошей, зібраних шанувальниками на лікування артистки.

Читайте також: Жанні Фріске встановить пам'ятник найвідоміший радянський скульптор