Суспільство
22 травня 2016
Мер Києва передав ключі від сімейних автомобілів багатодітним родинам столиці (фото)
Віталій Кличко взяв участь у фестивалі родинних цінностей, який пройшов у столиці.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко 22 травня привітав гостей фестивалю родинних цінностей "В родинному колі", присвяченого Міжнародному дню сім'ї, який пройшов у Маріїнському парку столиці. Повідомлення про це оприлюднене на сторінці очільника столиці у Facebook, передає «Є!».

Кличко вручив багатодітним родинам столиці, котрі зважились на виховання пройомних діток, ключі від сімейних автомобілів та вручив іменні подяки.

Ми всі разом працюємо, щоб розвивати та підтримувати активні родини, які своїм прикладом показують, якою має бути українська сім’я», - звернувся мер Києва до учасників та гостей фестивалю.

Мер столиці наголосив, що місцева влада виділила кошти з бюджету, щоб забезпечити автомобілями три багатодітні родини. Дві з них вже отримали коштовні подарунки, ще одна отримає свою автівку незабаром.

Автомобіль отримала родина Фисоченко, яка проживає у Шевченківському районі та виховує 9 дітей, з яких 8 – прийомні. Новеньке авто мають відтепер й у родині Лелекач із Солом’янського району, в якій виховують 8 дітей, з них 6 – прийомні. Незабаром до великої сім'ї приєднаються ще четверо дітей, позбавлених батьківської опіки.

Відзнаку від мерії також отримали 9 багатодітних родин із різних районів української столиці

Читайте також: Кличко на велосипеді перевірив стан київських пляжів