Суспільство
24 травня 2016
Цукерберг влаштував знесення чотирьох будинків поруч із своєю домівкою в Каліфорнії
Глава Facebook "стурбований потенційною можливістю втручання в його особисте життя".
news-image

Глава американської компанії Facebook Марк Цукерберг наполіг на знесення чотирьох будинків, щоб вони не загороджували вид з його будинку в Пало-Альто (штат Каліфорнія). Про це повідомив телеканал Fox News, передає «Є!»

Згідно з його даними, Цукерберг "стурбований потенційною можливістю втручання в його особисте життя".

Для уникнення цього підприємець домігся схвалення влади на знесення двох одноповерхових і двох двоповерхових будівель біля своєї резиденції. Замість них заплановано побудувати також чотири будинки, але сукупною площею на 20% менше, уточнює телеканал, який не володіє інформацією, у скільки такий план обійшовся Цукербергу.

У 2013 році він витратив більше $ 30 млн на скупку всіх будівель біля свого будинку. Приводом послужили плани будівництва будинку з вікнами, що виходять прямо на спальню бізнесмена. За даними місцевих ЗМІ, Цукерберг не фігурує в базах даних ріелторів, вважаючи за краще діяти через підставні фірми.

За відомостями Fox News, співзасновник Facebook заплатив $ 7 млн за особняк загальною площею приміщень 464,5 кв. м. Вартість резиденції за календарний рік зросла на 12%.

Читайте також: «The biggest English lesson in the world» - у Києві хочуть встановимо новий світовий рекорд