Пол Маккартні зізнався, що після розпаду The Beatles впав у депресію та почав пити
Колишній "бітл" також розповів про свої стосунки з екс-колегою по групі Джоном Ленноном.
news-image

Британський музикант Пол Маккартні після розпаду групи The Beatles впав у депресію і подумував про те, щоб остаточно залишити музику. Про це він, один з учасників "чудової четвірки", що проіснувала з 1960 по 1970 роки, розповів під час виступу в радіоефірі британської мовної корпорації "ВВС", передає «Є!»

Було складно зрозуміти, що робити після The Beatles. Чим можна займатися після цього? - задався питанням 73-річний Маккартні, який є автором багатьох безсмертних хітів легендарного квартету, зокрема, Yesterday.

Він зізнався, що на тлі цих подій пристрастився до алкоголю.

Я був в депресії. І ви були б в такій же ситуації. Адже стався розрив з тим, з ким я так довго дружив. Так що я переключився на випивку, - повідав сер Пол.

16-разовий володар престижної премії "Греммі" констатував, що група Wings, його власний сольний проект, який він заснував у 1971 році після розпаду The Beatles, спочатку був жахливим.

Цьому сприяло і те, що дружина засновника колективу, Лінда Маккартні, не надто успішно справлялася з грою на клавішних.

Ми були жахливі. Ми знали, що Лінда не могла грати, але, оглядаючись назад, я радий, що ми займалися цим, - повідомив музикант.

Колишній "бітл" також розповів про свої стосунки з екс-колегою по групі Джоном Ленноном.

Я насправді вдячний (долі), що ми відновили стосунки перед тим, як він загинув. Тому що інакше було б складно впоратися, хоча все одно було складно з цим впоратися, - підкреслив Маккартні, кажучи про вбивство одного із засновників The Beatles у 1980 році.