Суспільство
24 травня 2016
Російський суд виніс вирок сину олігарха Сосіна, якого підозрюють у вбивстві матері
Молодик відправлений на примусове лікування.
news-image

Син олігарха Ігоря Сосіна Єгор, затриманий в Казані за підозрою у вбивстві матері, спрямований на примусове лікування в психіатричну лікарню. Про це повідомили в прес-службі Вахітовского районного суду Казані, передає «Є!»

Постановою суду Єгор Сосін звільнений від кримінальної відповідальності і направлений на примусове лікування закритого типу, - сказала прес-секретар суду Тетяна Салова.

Як повідомлялося, комісія експертів виявила у Сосіна ознаки хронічного психічного розладу, "яке позбавляло його можливості усвідомлювати фактичний характер і суспільну небезпеку своїх дій".

Нагадаємо, 19-річний Єгор Сосін був затриманий поліцією в готелі "Корстон" у Казані 10 грудня 2015 року. У поліцію звернулася адміністрація готелю із заявою про неадекватну поведінку постояльця. Співробітники позавідомчої охорони виявили в одному з коридорів готелю молодика, що знаходився, імовірно, в стані сильного наркотичного сп'яніння. У його номері поліцейські виявили тіло жінки - його матері, задушеної шнуром від зарядного пристрою.
Батько обвинуваченого Ігор Сосін - співвласник торгової мережі OBI, власник компанії DIY Project Russia, один з творців мережі "Старий Хоттабич".

Читайте також: На Тернопільщині злочинець зґвалтував та пограбував 75-річну пенсіонерку