Лоза висловився, що Лазарєв заспівав на «Євробаченні» рівненько-посередненько
Також він відмітив, що Лазарєва не слід називати "нашим" хлопцем.
news-image

Російський співак Юрій Лоза в ексклюзивному інтерв'ю АіФ висловив свою думку про виступ виконавця від Росії Сергія Лазарєва на Євробаченні. Зокрема, він зазначив, що співак потрапив у ноти, але заспівав рівненько-посередненько, передає «Є!»

Також він відмітив, що Лазарєва не слід називати "нашим" хлопцем.

На самому початку було сказано «наш Лазарєв». Це не наш Лазарєв. Кіркоров, Лазарєв - це все не наші хлопці, а «їхні». Нічого нашого, крім паспорта у Лазарєва немає... Номер йому ставили греки. Ми до нього якесь відношення маємо? Молодці греки, швед і англієць.

Це не наш хлопець. Його ніхто не обирав нашим представником. Пісня заспівана не російською мовою. Як ми взагалі його можемо вважати своїм, якщо нашого в ньому нічого немає? З формальної точки зору нічого нового він світу не показав. Потрапив в ноти, але заспівав рівненько-посередненько. Як він завжди і співає.

Не можна його назвати великим вокалістом. За великим рахунком заспівав не так, як свого часу співала на «Євробаченні» Селін Діон. Вона голосом «подала» пісню. Номер був хорошим тому, що молодці греки. Ми-то при чому? Нашого там нічого немає, крім грошей.

Читайте також: Блискавка обрушила частину будівлі лікарні в Єкатеринбурзі