Київ
27 травня 2016
У соціальних мережах шахрай знайомився із киянками, запрошував у гості та грабував
Протягом двох діб від рук зловмисника постраждали дев’ять мешканок столиці.
news-image

Як повідомили у київській поліції, задля реалізації злочинного плану 22-річний молодик спеціально приїздив до столиці, передає «Є!»

Не маючи постійного житла та прибутку у Черкасах, де хлопець тимчасово мешкав, він вирішив покращити матеріальне становище за рахунок киян.

Схема скоєння злочинів була такою: у соціальних мережах він знайомився із жінками, які запрошували до себе додому. Проте, переступивши поріг, люб’язність гостя різко змінювалася на погрози пістолетом та вимагання грошей і цінностей, - повідомили у відомстві.

На даний час встановлено, що протягом двох діб від рук зловмисника постраждали дев’ять мешканок Шевченківського, Подільського та Голосіївського районів столиці.

Мінімальна сума збитку становить  півтори тисячі гривень, проте в одному випадку  після зустрічі з «кавалером» троє постраждалих жінок позбулися понад 20 тисяч гривень та 200 доларів США, мобільних телефонів та інших цінних речей.

Відомості про події внесені до ЄРДР за правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України.

До закінчення розслідування підозрюваний буде знаходитися під домашним арештом.

Читайте також: На вулиці Льва Толстого небайдужий киянин затримав злочинця, що пограбував жінку