Війна
28 травня 2016
Бойовик «ЛНР» застрелив двох товаришів по службі і покинув у лісосмузі
Тіла "ЛНРівців" знайшли через 2 місяці після вбивства.
news-image

У Слов'яносербському районі Луганської області, підконтрольному формуванням ЛНР, бойовик так званої "народної міліції ЛНР" застрелив двох товаришів по службі і сховав їх тіла в лісосмузі, повідомляє «Є!».

Тіла загиблих пролежали у посадці близько двох місяців, після чого були виявлені і злочин було розкрито. Про це повідомляється в групі "Свердловськ - ти повинен це знати", де регулярно публікуються зведення "МВС ЛНР".

"25 травня, в районі блокпоста № 32, в полі біля с. Сміливе, (Слов'яносербський район, територія підконтрольна ЛНР) на відстані 400 м від автодороги "Луганськ - Лисичанськ", в стадії гнильного розкладу з кульовими пораненнями черепа, виявлені трупи двох чоловіків. Давність смерті приблизно 2 місяці", - йдеться у повідомленні.

Трохи пізніше були опубліковані також точні дані вбивці і його жертв.

"Ми писали про трупи двох молодих людей, знайдених поблизу 32 блокпоста (п. Сміливе Слов'яносербський район), так ось: особи останніх встановлено. Ними є гр. Бесіда Денис Валерійович, 1988 р.н. прож.: м Стаханов, вул. Станіславського, 1, і гр. Деньгуб Василь Васильович, 1977 р.н., прож.: м Брянка, вул. Крупської, 14/1, військовослужбовці НМ ЛНР. Встановлено, що даний злочин скоїв гр. Мірсалімов Сергій Володимирович, 1979 р.н., прож .: м Алчевськ, вул. Чапаєва, 57, військовослужбовець НМ ЛНР", - йдеться в групі.
Читайте також: У тюрмах «ЛНР» та «ДНР» українців масово катують та використовують як рабів