Політика
28 травня 2016
Трепак продовжує розкривати таємниці «чорної бухгалтерії»
Цього разу він розповів про зв'язки деяких лідерів Майдану із Партією Регіонів
news-image

За словами Віктора Трепака, передані ним до НАБУ матеріали дають можливість переглянути "справжні рушійні сили" зустрічей лідерів опозиції з Януковичем під час Революції Гідності, передає «Є!».

У переданих документах пояснюється, чому окремі лідери Майдану так легко спілкувалися із екс-президентом Віктором Януковичем. Трепак розповів, що факти "чорної бухгалтерії" Партії Регіонів дають можливість проаналізувати зв’язки  нинішньої влади із попередниками та їхні стосунки під час протестів на Майдані. 

"Пригадуєте, як у січні-лютому 2014 року на Банкову, на зустрічі з Януковичем, ходили відомі політичні діячі, які, начебто, представляли Майдан? Багато хто тоді висловлював незадоволення з приводу перемовин з диктатором, на яких переговірники від Майдану вітались за руку з Януковичем. Так, начебто, й не було до цього звірячого побиття студентів "Беркутом", силових штурмів Майдану, полиття протестувальників крижаною водою, застосування стосовно них зброї, загиблих та скалічених. Матеріали, які передаються мною до НАБУ, дозволяють з іншого боку подивитися на ці зустрічі, у т.ч. зрозуміти їхні справжні рушійні сили та "режисерів". А якщо до цього ще додати інформацію про неофіційні зустрічі з диктатором, то взагалі, проясниться ще багато чого", - сказав Трепак, відмовившись, в інтересах слідства, повідомити, про кого саме йдеться у документах.
Читайте також: Генерал СБУ оприлюднив компромат на Партію регіонів та Януковича