Події
30 травня 2016
«Покайся!»: Гіркін розкритикував Путіна
Колишній ватажок російських бойовиків на Донбасі Ігор Гіркін (Стрєлков) розкритикував те, як президент Росії Володимир Путін під час свого візиту на Святу гору Афон у Греції став на трон візантійських імператорів.
news-image

Гіркіну не сподобалося, що президента РФ Володимира Путіна нібито посадили в крісло візантійського імператора, повідомляє «Є!» з посиланням на fakty.ictv.ua.

Якщо Путін хоче стати Царем, то у нього ще є шанс зняти "червону ниточку" із зап'ястя, покаятися і почати правити не як "найманий менеджер на галерах", а як справжній православний Цар, - написав Гіркін на своїй сторінці в соцмережі Вконтакте.

За його словами, Путін показав лицемірство у справі Савченко, що є показником того, що відповідальності за свої слова і дії він нести не може "за визначенням".

Він навіть в цьому досить незначному (хоча й не надто найкращому) політичному дійстві зумів знайти "крайніх" - на кого можна формально відповідальність перевалити - на родичів загиблих журналістів. Мовляв "вони попросили", а Його Величність великодушно і щиросердно не зміг відмовити, - зазначив Стрєлков.
Тьху! Який "цар"? Прикажчик з дріб'язкової лавки... І такого садити на трон? Хоча так - за "султанську величність" століттями молилися... чого ж тут соромитися? - додав терорист.

Нагадаємо, Гіркін очолив в Росії нову організацію Загальноросійський національний рух.

 

Читайте також: Гіркін очолив нову організацію