Політика
31 травня 2016
Партію Регіонів не брав, а мочив її все життя, - Ляшко
Олег Ляшко про свою причетність до "чорної бухгалтерії" Партії Регіонів.
news-image

     Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував припущення щодо своєї приналежності до "чорної бухгалтерії" Партії Регіонів. Про це передає кореспондент «Є!».

"Вчора я отримав інформацію про те, що проти нашої партії готується провокація в адміністрації президента з метою нашої дискредитації. Що вони збираються оприлюднити матеріали про те, що мене начебто... що я брав гроші у Партії Регіонів. Якщо я брав гроші у Партії Регіонів, то я вам скажу, хто мені віддавав. Порошенко як один із засновників Партії Регіонів. Це робиться з однією метою - дискредитація нашої політичної сили за нашу позицію. Раз... Друга мета - відволікти увагу громадськості від офшорів, від корупції президента Порошенка і його оточення"

Нардеп вважає, що усі, що відбувається - це тиск на депутатів, щоб шляхом шантажу змусити їх голосувати за те чи інше рішення та зазначив, що вимагає оприлюднення усіх доказів, які начебто змогли би підтвердити його причетність до "чорної бухгалтерії" Партії Регіонів. 

"На мене компромату немає. Бо я точно знаю: Казань брав, Астрахань брав, Партію Регіонів не брав, а мочив її все життя. Більше того, двічі реєстрував проект постанови про заборону Партії Регіонів. Не я працював міністром економіки в уряді Януковича, а Порошенко"