Політика
1 червня 2016
Рабинович розповів, хто і як заганяє Україну у глухий кут
Нардеп поділився думками щодо "Миротворця" та вимагає звільнити Коцабу.
news-image

 Вадим Рабинович вважає, що сайт "Миротворець" завдав Україні неймовірної шкоди. Про це він розповів кореспонденту  «Є!».

"Я хочу вернутися до всіх тих патріотів, які введуть Україну в Європу, що сьогодні позиція світової преси різко змінилася проти України через "Миротворця" та через Геращенка. Ті, хто кричав, що вони рятують Україну, заганяють її у глухий кут. З Росією ми більше не розмовляємо, а Захід ми тепер брудом обливаємо... Послухайте думки всіх журналістів. Мабуть, якщо хтось не розуміє, кому мізків бракує, то якщо журналісти світу будуть писати проти України, то значить і їх уряди будуть працювати проти України"
"Я вважаю, що збитки, нанесені сайтом "Миротворець", неймовірні. Ми зобов'язані сьогодні вибачитися та закрити сайт. Аваков повинен вибачитися за того свого радника, який ляпає язиком більше, ніж потрібно"

Також нардеп вимагає звільнення блогера Руслана Коцабу, якому закидали державну зраду.

"Ще одне - я подав петицію Президенту України з проханням помилувати Коцабу, тому що весь світ, вся Україна так радісно зустрічає Надію Савченко, і я радий, що вона до нас повернулася, але у нас є свої власні журналісти. Я вважаю, політв'язнів, яких 93 європейських депутати написали звернення до нас, щоб негайно звільнити Коцабу"
"Негайне звільнення Коцаби буде справді гуманним актом, який засвідчить, що наша країна поважає своїх власних громадян"