Політика
2 червня 2016
«Де Абромавичус? Де Боровик?» - Мосійчук категорично проти іноземців в антикорупційних судах
Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук вважає, що іноземці, яких запрошують до уряду, використовують Україну лише для заробітку.
news-image

Як повідомляє кореспондент «Є!», нардеп також виступає проти створення антикорупційних судів в Україні.

Я взагалі противник антикорупційних судів, тому що якщо ми ліквідовуємо спеціалізовані суди, то на заміну їм ми не можемо створювати знову спеціалізовані суди. А у нас що, корупція - це не кримінальний злочин? Якщо це кримінальний злочин - то для цього у нас є кримінальний суд, - вважає Мосійчук.

Проте ще "більшою дурницею" він назвав пропозицію нардепів від "Самопомочі" про залучення іноземців до складу антикорупційних судів.

А ще більшоою дурницею і приниженням українців як нації вважаю пропозицію залучення іноземців до складу антикорупційних судів. Це виходить, що у нас з 45 млн українців немає порядних і чесних людей? - обурюється депутат.
Дозволяти використовувати Україну як територію для заробітку для іноземців не можна... Ми ж це бачимо, у випадку міністрів, голів обладміністрацій. Провалився експеримент в уряді... Де Абромавичус? Де дівся Боровик? З собаками їх шукати? Так само і суддів будемо шукати з собаками, - впевнений Мосійчук.

Нагадаємо, представники "Самопомочі" пропонують залучення до роботи в антикорупційних судах фахівців з Євросоюзу і США.

Читайте також: Під Радою мітингують за створення антикорупційних судів (ФОТО)