Політика
2 червня 2016
Березюк розповів, хто є справжнім господарем парламенту
Нардеп пояснив, чому Самопоміч не голосувала за зміни до Конституції.
news-image

  Олег Березюк пояснив, чому "Самопоміч" утрималася від голосування за зміни до Конституції. Про це повідомляє кореспондент «Є!»

"Коли Опозиційний блок, який зруйнував цю державу вщент і продовжує це робити разом з олігархами, голосує, прикриваючи це благими намірами, ми сказали: дякую тобі, Господи, що ти дав нам силу вистояти цей неймовірний тиск на кожного з депутатів, на фракцію, на лідера нашої партії. І щоб ми були чесними у своєму рішенні, а рішення наше було дуже відкритим і простим. Шановні колеги, продовжуємо дискусію, не закриваємо її. Давайте попрацюємо. Конституція -це основний закон, де кожна буква і кома важливі. А тут стільки букв і ком, які мають деколи і три, і чотири значення. І ми віддаємо в руки олігархам систему, яка протягом наступних двох років буде використана згідно чинного тепер вже законодавства. Проти людей. Так робити не можна"
Це не те, що поспіхом, це через коліно. І наші сьогодні жовті кнопки говорять про те, що ми разом із суспільством маємо працювати в десятки разів більше"

На запитання журналістів, чи не переконала пана Березюка емоційна промова Петра Порошенка, він відповів:

"Президент нас не переконав"

Та зазначив, що ситуація в країні дуже плачевна:

"Що зробили за останні півтора року? Нема прокуратури і нема судів . Деспотія"
"Ця зала є корумпованою. Дві третини залежать від власників парламенту - олігархів. І ця зала може приймати рішення, які є проти держави"