Світ
3 червня 2016
Стали відомі подробиці стрілянини в університеті Лос-Анжелеса
Стрілок мав цілий список жертв.
news-image

Нещодавно поліція оприлюднила деякі деталі розслідування стрілянини у Каліфорнійському університеті Лос-Анжелеса, яка сталася цієї середи, повідомляє «Є!» із посиланням на BBC.

1 червня мешканець Міннесоти Майнак Саркар зайшов до навчального закладу та вбив професора Вільяма Клага. Після цього нападник вистрілив сам у себе.

Правоохоронці перевірили місце мешкання стрілка та знайшли там список жертв. Поліцейські перевірили будинок вказаної у списку жінки, що мешкала неподалік від Майнака, та знайшли її мертвою. На її тілі були вогнепальні поранення. Окрім неї у списку були вказані двоє викладачів університету. Одного з них Саркар зміг вбити, інший, за попередніми даними, не постраждав.

За інформацією, Майнак Саркар був членом дослідницької групи з біомеханіки під керівництвом Вільяма Клага. Ймовірний мотив вбивці - помста. Як повідомляється, Саркар вважав, що професор Клаг вкрав його комп'ютерний код, який потім застосував у власній розробці.

Правоохоронці припустили, що стрілок страждав на психічне захворювання. Наразі встановлюються причини вбивства другої жертви Саркара.

Читайте також: В Університеті Лос-Анжелеса сталася стрілянина, є загиблі