Зібров звернувся до нового керівника «Укрзалізниці»
В українського співака є дві цікаві пропозиції.
news-image

Про це Павло Зібров розповів в інтерв'ю Каті Осадчій для Світського життя, передає «Є!».

Коментуючи критику з боку "Укрзалізниці" щодо подавання поганого прикладу у своєму пародійному кліпі, співак запропонував цій компанії зробити його обличчям їхньої соціальної реклами.

Дякую "Укрзалізниці". Не ходіть, діти та алкоголіки по шпалах, не ризикуйте життям! Те, що робить Павло Зібров - це артист робить, щоб зняти кліп. Я готовий виступити як рекламний дядько. Використати свою "морду ліца" в рекламних цілях "Укрзалізниці", фото з пальчиком: "Не ходіть по шпалах!", - заявив Зібров.

Окрім цього виконавець запропонував новому керівнику "Укрзалізниці" з музичним минулим зробити кліп.

"Я так думаю, ми з Войцехом, і це серйозна пропозиція, зробимо спільну пісню... Я звертаюся до Войцеха Бальчуна зробити спільний кліп українською та польською мовами. Видати відео тут і в Польщі, а потім гастрольний тур по Україні і по Польщі потягом у vip-вагоні", - запропонував Павло Зібров.

Нагадаємо, що у квітні Павло Зібров разом з реп-гуртом "Плюшевый Бруклин" написав пісню "Польська залізниця Лова-Лова". В "Укрзалізниці" цей кліп сприйняли не дуже добре, а в інтернеті відео стало дуже популярним. За словами співака, наступного дня він прокинувся знаменитим та отримав багато пропозицій від польських організаторів.

Читайте також: Зіброва хочуть позбавити звання народного артиста України