Світ
5 червня 2016
«Проллється дуже багато крові», - російський націоналіст розкритикував дії Путіна
Нехтування міжнародним правом стало помилкою російського президента.
news-image

Лідер російського націоналістичного руху «Русские» Дмитро Дьомушкін назвав грандіозною помилкою Путіна анексію Криму, повідомляє «Є!».

"Я вважаю, що Путін зробив грандіозну помилку і авантюру. Переділ кордонів Європи - це неприпустима річ. Особливо для РФ. Тому що РФ - це найбільша і найнезаселеніша держава світу. Уже починаючи від Байкалу до Камчатки немає людей і взагалі нічого немає. І переділ світу і кордонів за правом сильного - це троянський кінь, якого чіпати не можна", - сказав він.

Дьомушкін зазначив, що поняття російської землі дуже відносне, адже "якщо міркувати, де історично чия земля, то Курильські острови можуть стати японськими, Далекий Схід і Сибір - китайськими, Карелія - ​​фінською, Калінінград - німецьким і т. д."

На його думку, прецедент із Кримом не в інтересах росіян, адже завтра так само "китайці можуть ввести своїх зелених чоловічків у Сибір і провести там референдум".

"Було великою помилкою ось так публічно плювати на міжнародне право. Я вважаю, нас чекають великі події. Проллється дуже багато крові. Ми стоїмо на порозі чогось великого і кривавого", - зазначив націоналіст.
Читайте також: «Росія - загроза для континенту»: Німеччина визнала РФ суперником