Україна
5 червня 2016
Чоловік, який раніше назвався батьком побитої в Одесі дитини, помилився
Кілька одеських сімей вже хочуть усиновити побитого хлопчика.
news-image

Вже кілька сімей виявили бажання усиновити малюка, знайденого в Одесі, повідомляє «Є!».

Житель Донецької області, який раніше звертався до одеської мерії із заявою, що знайдений хлопчик Вова є його сином, помилився.

У ході перевірки поліція з'ясувала, що у чоловіка дійсно був син, який також пропав, але йому приблизно 8 років, а одеському малюкові - близько трьох.

Правоохоронці продовжують пошуки батьків.

"Після сюжетів на телебаченні почали надходити повідомлення від громадян, які підказують про якісь сім'ї, де схожі діти були. Ми виїжджаємо туди, відпрацьовуємо цю інформацію, перевіряємо, чи є діти, все добре", - розповів старший інспектор Суворовського відділу Нацполіціі в Одеській області Ярослав Гангало.

Хлопчик уже став місцевою зіркою. У дитячу небайдужі приносять іграшки та солодощі. Кілька сімей вже погодилися усиновити малюка. 

"Стан дитини говорить про те, що з їх боку були порушені певні зобов'язання. Я можу сказати, що ми його визначимо однозначно в сім'ю, тому що до нас в службу неодноразово зверталися небайдужі жителі Одеси і говорили про те, що вони готові взяти в сім'ю цього хлопчика", - зазначила керівник служби у справах дітей Одеської міськради Ірина Дамаскіна.

Батьків дитини шукатимуть за законом до 25 днів. Потім - проведуть експертизу, щоб визначити вік дитини, і почнуть готувати необхідні документи для усиновлення.

Читайте також: Батьком хлопчика, побитого в Одесі, може бути житель «ДНР»