Політика
5 червня 2016
Савченко агітувала за кандидата від «Батьківщини» на Полтавщині (фото)
Нардепи Надія Савченко та Іван Крулько агітували за Руслана Богдана.
news-image

4 червня Надія Савченко приїхала до міста Лохвиця Полтавської області на агітаційний мітинг, на якому разом із депутатом від "Батьківщини" Іваном Крулько просила людей проголосувати за однопартійця Руслана Богдана. Про це повідомляє ресурс "Опора", передає «Є!».

Руслан Богдан балотується у народні депутати по 151 виборчому округу. На мітинг у його підтримку зібралось близько 500 городян Лохвиці, у якій мешкає 12 тисяч. Збирали людей на захід рекламними плакатами, на яких була зображена Надія Савченко:

«4 червня в Сквері героїв України в м. Лохвиця відбудеться мітинг за участі Героя України Надії Савченко».

На мітингу Савченко відверто зізналась, що не дуже давно знайома із кандидатом від "Батьківщини", за котрого агітує. Попри це, закликала городян віддати за нього свій голос.

«Я не скажу вам багато, тому що це вибори, агітація, і це для мене нове. Але я скажу вам, що не так давно знаю Руслана, проте, побачивши його я одразу йому повірила. Він такий саме як ми з вами – простий хлопець з народу. Тож, якщо йому повірила я, повірте і ви».

У Громадянській мережі "Опора" наголошують, що партії, згідно законодавства, не мають права агітувати за своїх кандидатів. Тому даний мітинг був очевидним порушенням закону.

Читайте також: Надія Савченко розповіла, як її хочуть змінити