Події
6 червня 2016
У Росії чиновники управління освіти влаштували стрілянину в дитячому таборі
Порушено кримінальну справу.
news-image

Слідче управління СК РФ по Челябінській області порушило кримінальну справу стосовно двох співробітників управління освіти адміністрації Снежинська за підозрою в хуліганстві, передає «Є!»

За версією слідства, вони відкрили стрілянину з пневматики на території дитячого табору "Орлятко", повідомила прес-служба відомства.

За версією слідства, у вечірній час 2 червня на території дитячого табору "Орлятко" (Снежинський міській округ) підозрювані, зі слів свідків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, вчинили кілька пострілів з пневматичної зброї по стінах і вікнах корпусів, в яких знаходилися старшокласники, - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу і пред'явлення звинувачення. Проводяться слідчі дії, спрямовані на збір і закріплення доказової бази.

Батьки дітей, що відпочивають в таборі, розповіли журналістам, що пізно ввечері 2 червня їх діти почули звуки пострілів, розбитих стекол та вийшли подивитися, що відбувається. Діти побачили двох чоловіків, які стріляли по корпусам табору з пневматичної зброї. Діти зателефонували батькам, а ті викликали поліцію, яка припинила порушення порядку.

Читайте також: В Іспанії на розкішній яхті знайдені мертвими росіянка і італієць