Світ
8 червня 2016
Маленького принца Швеції представили публіці (фото)
Королівське подружжя Швеції - принц Карл Філіп і його дружина принцеса Софія - вперше представили публіці свого первістка, принца Олександра.
news-image

Дата першого виходу в світ принца Олександра була обрана не випадково: щорічно 6 червня святкується Національний день Швеції. Королівська родина за традицією відкриває ворота палацу і запрошує публіку приєднатися до святкової церемонії, повідомляє «Є!».

В цьому році принцеса Софія зустрічала гостей у національному шведському вбранні, тримаючи на руках свого 6-тижневого первістка, який народився 19 квітня в стокгольмському госпіталі Дандерид. Принцеса, вітаючи публіку і численних гостей, виглядала неймовірно щасливою.

Для маленького принца Олександра це стало першим виходом у світ: до цього малюка можна було побачити лише на серії сімейних фотопортретів, зроблених коли йому було три тижні від народження. Фотографії були опубліковані до дня народження батька - принца Карл Філіпа - в знак подяки за підтримку та сердечні побажання, надіслані на адресу королівської пари.

Читайте також: Песики англійської королеви отримають власну лінію аксесуарів