Світ
10 червня 2016
82-річний пенсіонер виконав хеві-метал на шоу талантів (відео)
Учасник шоу «Америка шукає таланти», який виконав кавер-версію композиції Bodies, так вразив авторів оригіналу, що ті запросили його на концерт в якості учасника групи.
news-image

Амеріканскій пенсіонер, 82-річний Джон Хетлінгер взяв участь в конкурсі «Америка шукає таланти», виконавши кавер-версію пісні Bodies хеві-метал-групи Drowning Pool. Відео оприлюднене в YouTube, повідомляє «Є!».

Чоловік, який перебуває зараз на заслуженому відпочинку і проживає в Колорадо розповів, що в минулому він був пілотом військово-морського флоту і конструктором космічних кораблів.

Після короткої розповіді про себе Джон Хетлінгер зізнався, що після всіх його неймовірних місць роботи участь в шоу стане піком його життя і кар'єри.

Учасник вразив своїм виступом глядачів і суддів шоу - Хайді Клум, Хоуі Мендел, Саймона Коуелла і Мелані Браун. Втім, незабутнє враження виступ Хетлінгера справив і на учасників колективу Drowning Pool. Вони вирішили запросити його на фестиваль Chicago Open Air в липні, щоб виступити разом з ними. За словами музикантів, вони готові оплатити Хетлінгеру дорогу, пиво і все, що він забажає.

Читайте також: Незадоволені глядачі Top Gear переплутали нового ведучого з Капітаном Америкою