Політика
10 червня 2016
Сутичка з Трампом дозволила Клінтон встановити рекорд в інтернеті
Кандидати в президенти посварились у Твіттері.
news-image

Заочна сутичка претендентів на пост президента США від Демократичної і Республіканської партії Гілларі Клінтон і Дональда Трампа перемістилася з телебачення в інтернет і дозволила екс-держсекретареві встановити в четвер особистий рекорд. Про це повідомило інформаційне агентство Associated Press, передає «Є!»
За відправну точку перепалки послужило рішення президента Барака Обами підтримати кандидатуру Клінтон.

Обама щойно підтримав шахраювату Клінтон. Тим самим він хоче продовжити своє правління ще на чотири роки, хоча цього не бажає більше ніхто, - написав Трамп в Twitter.

Його суперниця відповіла радою

Видали свій аккаунт.

Відповідь Клінтон користувачі сервісу переслали іншим 130 тис. раз за першу ж годину.

Цей твіт Клінтон став найпопулярнішим за весь час її передвиборної кампанії, - поінформувало AP.

Мільярдер, природно, відповів новими випадами на адресу екс-держсекретаря, нагадавши про гучний скандал із використанням нею в службових цілях особистого ящика електронної пошти. Трампа також в Twitter, підтримав голова Національного комітету Республіканської партії Райнс Прібас.

Як відомо, у вівторок Клінтон здобула перемогу в чотирьох з шести штатів США, де відбулися первинні вибори (праймеріз) і зборів партактиву (кокуси) - в Каліфорнії, Нью-Мексико, Нью-Джерсі і Південній Дакоті. В активі у екс-держсекретаря на даний момент знаходяться голоси 2755 з 4764 делегатів національного з'їзду демократів у Філадельфії (штат Пенсільванія), де 25-28 липня буде названо ім'я кандидата в президенти. Набраних голосів їй більш ніж достатньо для перемоги.
Трамп ще в кінці минулого місяця подолав бар'єр за кількістю делегатів, необхідних для його висунення. Крім того, він залишився єдиним беруть участь в гонці республіканцем, після того як всі його суперники по партії один за одним вийшли з боротьби за Білий дім. З'їзд Республіканської партії, на якому Трампа назвуть офіційним кандидатом, пройде в Клівленді (штат Огайо) 18-21 липня.

Читайте також: ДСНС попереджає про грози в Україні