Події
10 червня 2016
Тимчук: До Макіївки прибули «інструктори» - російські фахівці з диверсійної діяльності
Водночас у Донецьку спостерігається скорочення кількості озброєних бойовиків на вулицях і зростання руху військових вантажівок.
news-image
Бойовики продовжили роботу зі створення мережі так званих «мобільних антидиверсійних груп». Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» (ІС) та нардеп Дмитро Тимчук на сторінці у мережі Facebook, пише «Є!».
 
Слідом за «Горлівським гарнізоном», створення «мобільних антидиверсійних груп» із працівників «МВС ДНР» бойовиків починається в Макіївці. Для формування даних груп до міста прибули російські фахівці з антидиверсійної роботи у статусі «інструкторів», - написав Тимчук.

Окрім того, у Донецьку зафіксовано активність військових вантажівок.

У Донецьку на основних магістралях міста (вулиця Артема, проспект Лєнінський) фіксується зростання активності руху вантажних військових автомобілів. Зокрема, спостерігається активне перекидання напівпричепів «КамАЗів» і «Уралів» із заклеєними тактичними знаками. У той же час, на вулицях Донецька спостерігається скорочення кількості озброєних бойовиків, які раніше вільно пересувалися містом, - зазначив координатор ІС.

Нагадаємо, в ІС також повідомили, що бойовики «ЛНР» знайшли для місцевих пояснення перешкоджанню роботі КПВВ «Зайцеве». 

Читайте також: У «ДНР» побоюються терактів проти своїх ватажків - ІС