Британці залишились без інтиму через «Гру престолів»
Якщо ситуація не зміниться, то до 2030 року секс в Британії стане рідкісним явищем.
news-image

Професор статистики Кембриджського університету Девід Спігелхалтер пов'язав популярність веб-серіалів і сексуальне життя британців. Результати дослідження вийшли невтішні, повідомляє «Є!».

Девід Спігелхалтер проаналізував статистичні дані і з'ясував, що частота сексуальних контактів жителів Великобританії неухильно знижується рік від року, причому в останні роки зниження прийняло катастрофічний характер. За останні 10 років частота впала на 25% до 4 разів на місяць! Професор попереджає, що якщо тенденція збережеться, то до 2030 року секс в Британії стане рідкісним явищем.

Виною всьому, як думає Девід Спігелхалтер, легша доступність потокового мультимедіа контенту. Пари, готуючись до сну, беруть з собою в ліжко різні пристрої, і замість виконання подружнього обов'язку віддаються перегляду чергової серії "Ігри престолів". Такий стан справ просто не могли передбачити до вибухового зростання доступності різноманітних смартфонів, планшетів та інших ноутбуків, підключених до інтернету.

Як і належить справжньому статистику, професор Спігелхалтер не дає варіантів вирішення проблеми. Однак виявлену ним тенденцію не назвеш незначною. Скорочення числа британців, які проживають разом, числа укладених шлюб і кількості сексуальних контактів може призвести до серйозних наслідків для демографії країни. Тенденція настільки сильна, що проникла і в сам серіал «Гра престолів», де кількість постільних сцен падає від сезону до сезону. З цим потрібно щось робити. І якщо серіалу можна просто переписати сценарій, то поправити сценарій життя британців буде не так легко.

Читайте також: Зірка «Гри престолів» знялася у спокусливій фотосесії