Світ
13 червня 2016
Винуватець теракту в Орландо хотів стати поліцейським
Так стверджує його колишня дружина.
news-image

Колишня дружина Омара Матина, який влаштував у неділю збройний напад на відвідувачів нічного клубу в місті Орландо (штат Флорида), вважає його неврівноваженою, психічно хворою людиною з важким характером.Про це Ситора Юсуфай повідомила телекомпанії СNN, передає «Є!»

З ним було важко жити, так як у нього був важкий характер, - стверджувала вона.

За її словами, вона прожила в шлюбі з Матином чотири місяці і була рада, коли її родина допомогла їй вирватися з його будинку.

Я припинила з ним усі стосунки, повністю виключила його зі свого життя. Моя тітка попередила його, що при першій спробі зв'язатися зі мною вона направить скаргу до поліції. Я почала процедуру розлучення, - уточнила жінка.

Вона також розповіла, що колишній чоловік хотів стати поліцейським і пробував вступити в поліцейську академію.

Омар Матин народився в Нью-Йорку в родині вихідців з Афганістану.

Він був одружений щонайменше двічі, причому в перший раз - на уродженці Узбекистану. Цей шлюб був розірваний у 2008 році. У 2009 році Омар Матін одружився вдруге, у 2011 році розлучився.
Друга дружина Омара Матина, що попросила не називати її імені, заявила газеті The Washington Post, що він неодноразово її бив, поки вони жили разом.
Нагадаємо, в Орландо в неділю піддався озброєному нападу нічний клуб Florida Pulse, відвідувачами якого є особи нетрадиційної сексуальної орієнтації.

За останніми даними, загинули 49 людей, ще 53 отримали поранення, частина з них знаходиться у важкому стані. За твердженнями ЗМІ, стрілок приніс клятву на вірність терористичному угрупованню "Ісламська держава". 
Він був знищений поліцією.

Читайте також: В мережі опублікували фото стрілка, який вбив півсотні людей в Орландо