Події
13 червня 2016
Міс Слов'янськ-2016, яку підозрюють у сепаратизмі, відповіла на звинувачення
Журналісти по постах у соцмережах з'ясували, що новообрана "Міс Слов'янськ" є активною прихильницею незаконних збройних формувань «ДНР», які підтримувала як в період окупації Слов'янська, так і сьогодні.
news-image

Навколо новообраної "Міс Слов'янськ - 2016" Владислави Таткало розгорівся неабиякий скандал, повідомляє «Є!» з посиланням на місцеві видання.

Проте після публікацій у ЗМІ, Владислава Таткало відповіла на звинувачення на своїй сторінці в "Однокласниках", де заявила, що наклепники будуть відповідати перед законом, і завірила у своїй любові до країни і міста.

Дорогі друзі і заздрісники! Звертаюся до ВСІХ, хто підтримав мене, допоміг і не повірив у всю цю нісенітницю. А також до тих, хто звів наклеп на мене і мою сім'ю - ці особистості будуть відповідати перед законом і безкарним це не залишиться !!! Повірте мені, чорна заздрість і надмірне прагнення все контролювати-якщо не зашкодить фізично, то вимотати морально! Люди, які знайомі зі мною - спасибі Вам за підтримку, тому що знайшлися тЕ, які в це повірили, і що дуже шкода! Майже Ви все знаєте мене і мою сім'ю, знаєте наскільки я люблю своє місто, наскільки я завжди пишаюся тим, що я народилася саме в Україні, а не в іншій країні. а тепер я пишаюся і тим, що я Міс Слов'янська! я люблю Слов'янськ і завжди робила все можливе для нього! 
Уже на всіх все написано, скоро буде спростування від СБУ! Вже вирахували! - додала Таткало.

Нагадаємо, після проведення конкурсу краси "Міс Слов'янськ-2016" стався скандал навколо переможниці, яку журналісти і активісти звинуватили у підтримці бойовиків "ДНР", виклавши скріни з її сторінок у соцмережах.

Читайте також: Міс Слов'янськ-2016 виявилася сепаратисткою і прихильницею Новоросії