Київ
13 червня 2016
У Деснянському районі столиці скоєно розбійний напад на 25-річного чоловіка
Хлопець відчиняв вхідні двері і раптом отримав удар в потилицю.
news-image

Співробітники управління поліції проводять заходи щодо встановлення та затримання осіб, які побили та відібрали у 25-річного місцевого мешканця мобільний телефон і гроші, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Про злочин деснянським правоохоронцям стало відомо від лікаря, який повідомив, що до відділення політравми лікарні швидкої медичної допомоги звернувся громадянин зі скаргами на погане самопочуття після побиття.

Поліція встановила: вночі хлопець вийшов на вулицю та пішов у магазин. Повернувшись до будинку та піднявшись на 8-й поверх, відчиняв вхідні двері - і отримав удар в потилицю. Отямився потерпілий уже у себе вдома, де побачив ще трьох невідомих, які продовжували його бити. Зловмисники у результаті забрали мобільний телефон та змусили віддати банківську картку, з рахунку якої згодом зняли 16 тисяч гривень, - розповіли у відомстві.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України, яка передбачає до 12-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Зараз встановлюються усі обставини події та проводяться заходи з метою затримання осіб, підозрюваних у скоєнні злочину.

Читайте також: 35-річний киянин намагався втекти із вподобаним телефоном із магазину