Політика
15 червня 2016
Опоблок піднімає голову та розпускає руки, - нардеп прокоментував побиття Парасюка
Ігор Гузь прокоментував бійку між Парасюком та депутатами від Опоблоку.
news-image

 Нардеп Ігор Гузь прокоментував конфліктну ситуацію, яка виникла між Володимиром Парасюком та депутатами від Опоблоку. Про це передає кореспондент «Є!».  

"Володимир Парасюк - це депутат, який таким чином висловлює свою думку. Він підійшов до представників Опозиційного блоку і, не вживаючи силу, емоційно переконував їх у своїх сентенціях, але до нього застосували силу. Фактично - депутат Бакулін, депутат Скорик розбили обличчя Володимиру. Мені довелося як колезі, як побратиму прийти на виручку, але це неправильно"

Нардеп вважає, що окремими персоналіями від даної політичної сили давно повинні займатися правоохоронні органи.

"Сьогодні ця проросійська сила піднімає голову і правоохоронна система повинна реагувати не за політичну позицію цих людей, а за ті фактично злочини, які були ними здійснені"
"Половина фракції повинна сидіти по тюрмах за Майдан, за вбивство Небесної Сотні, за організацію тітушок, яких вони привозили на Майдан. За підстрікання на Донбасі, за дуже багато інших моментів, а вони намагаються сьогодні диктувати умови і фактично б'ють депутатів, представників демократичної частини українського парламенту. Це неприпустимо"

На запитання, де зараз перебуває Володимир Парасюк, Ігор Гузь відповів:

"Я не знаю, де він зараз. Дійсно, йому розбили обличчя, я думаю, що він пішов у травмпункт. Тому що там була кров і око йому пошкодили"