Події
15 червня 2016
У доньки стався вже нервовий зрив, - Войціцька про атаки на її родину
У вівторок 14 червня вранці на чоловіка нардепа Вікторії Войціцької напали у Києві.
news-image

Депутат фракції "Самопоміч" Вікторія Войціцька, яка є секретарем парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, прокоментувала вчорашній напад на свого чоловіка в інтерв'ю кореспонденту «Є!».

Вона впевнена, що цей тиск на її родину пов'язаний з її діяльністю.

Зранку, коли мій чоловік заїжджав на подвір’я свого офісу на Воровського, його машину протаранила машина з литовськими номерами… З машини вибіг чоловік із маскою на обличчі і з закритою головою – і втік, залишивши машину на вулиці", – розповіла вона.
Це не простий випадок автопригоди, а все було добре сплановано. Це є форма погрози, нанесення максимальної шкоди майну, але, перш за все, завдання моральної шкоди родині, - вважає Войціцька.

Нардеп додала, що ніяких фізичних пошкоджень у чоловіка нема, але він стурбований щодо безпеки всієї родини.

Я під'їхала до цього місця за пару хвилин, як це сталося. Ми побачили на власні очі результат зіткнення. Разом зі мною в машині була моя 15-річна донька, яка минулого разу (перший випадок атаки на родину, коли під вікна будинку кинули банку із запалювальною сумішшю - прим.ред.) допомагала нам о 4-й ранку гасити пожежу. Вона просто розплакалась, в неї здали нерви. Це дуже неприємно, коли такі події мають вплив на неповнолітніх, – додала вона .

На брифінгу в парламенті депутати з міжфракційного об'єднання "Єврооптимісти" повідомили, що другий випадок нападу на родину нардепа Войціцької стався, в першу чергу, через бездіяльність правоохоронних органів.

Цей другий замах стався в першу чергу тому, що правоохоронні органи нічого не роблять по розслідуванню попереднього замаху на родину Вікторії Войціцької, - заявили депутати.

Також стало відомо, що за цей час СБУ лише один раз запросила Войціцьку щодо першого нападу на її родину, проте жодних результатів розслідування не було оприлюднено. 

 

 

 

 

Читайте також: «Вибух стався біля спальні, де спала я і немовля»: Войцицька розповіла подробиці замаху на її життя