Спорт
15 червня 2016
Анонс матчу Румунія - Швейцарія
За словами тренера збірної Швейцарії, команда прагне увійти в історію.
news-image

15 червня о 19:00 у столиці Франції проходитиме поєдинок групи A між збірними Румунії та Швейцарії, пише «Є!».

Матч, який відбудеться на стадіоні "Парк де Пренс", судитиме росіянин Сергій Карасьов. Подивитися цю гру можна на каналі "Футбол 1".

Збірна Румунії гідно програла Франції та пропустила лише 2 м'ячі на відбірних поєдинках. Збірна Швейцарії змогла здолати албанців. У 1994 році швейцарці перемогли збірну Румунії з рахунком 4:1 в рамках групового турніру.

Букмекери вважають, що шанси на перемогу у збірної Румунії нижче, ніж у Швейцарії. На перемогу швейцарців bwin та William Hill встановили коефіцієнт 2,5, перемогу румунів оцінили у 3,1 та 3,2, а на нічию поставили коефіцієнти 3,2 та 3,25.

Орієнтовний склад збірних:

Румунія: Тетерушану - Сепунару, Влад Кірікеш, Грігоре, Рац - Станчу, Хобан, Пінтілій - Попа, Андоне, Станку;

Швейцарія: Зоммер - Ліхтштайнер, Шер, Джуру, Родрігес - Бехрамі, Г. Джака - Шакірі, Джемаїлі, Мехмеді - Сеферовіч.

"Це надзвичайно важлива гра для нас та всього румунського футболу. Після поєдинку з французами першочерговим питанням стало фізичне та психологічне відновлення. Сподіваємося, що команда буде хороша готова фізично. У п'ятницю ми дуже добре зіграли з французами. Були шанси забити, але разом з тим потрібно визнати, що Франція заслужила три очки", - зазначив тренер збірної Румунії Ангел Йорденеску.
"Румунія цілком могла здолати французів, тому нам потрібно помітно покращувати свою гру. З албанцями ми діяли не кращим чином. Перші півгодини показували добротний футбол, але так слід грати весь матч. А тим, як діяли румуни в п'ятницю, я був вражений. Вони не втрачали холоднокровності і грали за чіткою тактичній схемі. Подивимося, чи зможуть вони знову вийти на той рівень. Якщо ми хочемо перемогти, потрібно докласти максимум зусиль. Збірна Швейцарії раніше ніколи не вигравала два матчі поспіль на чемпіонатах Європи. Ми хочемо увійти в історію", - заявив тренер збірної Швейцарії Владімір Петковіч.
Читайте також: Серед роcійських фанатів, які вчинили бійки на Євро, є бойовики «ДНР» та «ЛНР»