Оголена Кім Кардаш'ян з'явилася на обкладинці журналу GQ (ФОТО)
Обкладинку червневого номера журналу GQ прикрасив знімок оголеної Кім Кардаш'ян.
news-image

У самому номері опублікована добірка інтимних фотографій світської левиці, створених Мертом Аласом і Маркусом Пігготт. На цих знімках Кім відображена в еротичному нижній білизні і повністю роздягненою, передає «Є!».

Редакція GQ заявляє, що ніхто з читачів ніколи не бачив Кардашьян такою, якою вони її побачать в останньому номері журналу. В інтернет викладено 12 знімків, повна добірка опублікована в друкованому виданні.

 

Втім, сама Кім Кардаш'ян робить все, щоб створити у фанатів враження повного проникнення в її будуар. Вона регулярно публікує на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах Instagram, Twitter і Facebook "голі селфі".

Місяць тому Кім була удостоєна премії Webby Awards в номінації Перерва Інтернет "за безпрецедентний успіх онлайн" і створення "нового способу знаменитості".

Виступаючи з вдячною промовою, Кім вимовила як девіз: "Голі селфі до самої смерті".

Подібна поведінка "зірок" викликає неоднозначну реакцію навіть серед їхніх шанувальників, але, безумовно, підвищує популярність в соціальних мережах. У Кім вже більше 70 мільйонів передплатників тільки в Instagram.

Рік тому Кім Кардашьян випустила книгу під назвою "Егоїстичний", яке можна перекласти як "Егоїстичний" або залишити без перекладу - "селфішний". У цьому виданні зібрано безліч знімків Кім в стилі "Селфі", які публікувались в Instagram, Twitter і Facebook, а також її гламурні фотографії, включаючи скандальні публікації.

Восени 2014 року Кім знялася оголеною для глянцевого журналу паперу, продемонструвавши найбільш видатну частину свого тіла. Результат фотосесії порадував не тільки редакцію паперу, але і саму Кардаш'ян, розмістила досить відверту фотографію з обкладинки журналу в своєму Instagram. Помітну наснагу ця обкладинка викликала і у користувачів інтернету, які взялися робити "фотожаби" на знімок Кім. При цьому різні варіанти, що публікуються в мережі (наприклад, у вигляді кентавра), часто супроводжувалися знущальними коментарями з приводу особливостей анатомії Кардаш'ян. Але мета була досягнута: як і обіцяла редакція паперу, фотографії Кім "підірвали інтернет".

Каньє Уест досить агресивно реагує на будь-які глузування на адресу дружини і матері його дитини. Кілька разів він пускав у хід кулаки, доводячи, що при ньому ображати Кім небезпечно. Але проти знущань в інтернеті Каньє безсилий, нічого не може він зробити і з прагненням своєї дружини бути завжди в центрі уваги, навіть якщо мова йде про суто скандальному інтерес до її персони.

Читайте також: Фото Кардаш'ян у спокусливому топі розбурхало фанатів (ФОТО)