Війна
17 червня 2016
Через обстріл КПВВ «Мар'їнка» постраждали цівільні - штаб АТО
Укріплення поруч Красногорівки бойовики обстрілялли з БМП та зенітної установки.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на прес-центр штаб АТО, після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські окупанти з 18.00 активізувались, особливо в районі Мар’їнки, де позиції Збройних Сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

Близько 19.00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду “Мар’їнка”, де постраждали двоє цивільних осіб, - повідомляє штаб.

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 4 на Луганському напрямках. Укріплення поруч Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танку. 

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем. 

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились позиції поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а поруч Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині наші опорні пункти поруч Новоолександрівки та Попасної, потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки - гранатометів.

Читайте також: Красногорівку обстріляли з танка. Бойовики відкривали вогонь по силам АТО 41 раз за добу