Події
17 червня 2016
З'явилися фото і відео з місця спецоперації у Маріуполі
Поліцейські намагалися затримати чоловіка, який мав вдома цілий арсенал зброї й відстрілювався.
news-image

У мережі з'явилися фотографії і відео з Маріуполя Донецької області, де поліція проводить спецоперацію, щоб знешкодити чоловіка, котрий забарикадувався в 5-поверховому житловому будинку і відстрілювався від правоохоронців, повідомляє «Є!».

Фотографії та відео опубліковані порталом 0629.com.ua

"В даний момент на пр. Будівельників, біля" Застави ", йде перестрілка. Чути дуже голосно в квартирах", "Стрілянина біля військової частини в центрі. Чути автоматні черги і звуки сирени поліції", - розповіли журналістам місцеві жителі.

У прес-службі обласного управління Національної поліції розповіли ЗМІ, що чоловік, який зачинився в квартирі, має в будинку арсенал різної зброї.

"Дільничний прийшов в квартиру перевірити наявність зареєстрованої у місцевого жителя рушниці Сайга, однак під час перевірки знайшов у квартирі і вогнепальну зброю. Після отримання постанови суду на обшук поліцейські спробували увійти в квартиру, однак чоловік закрився і став погрожувати", - розповіла Наталя Шиман, керівник прес-служби обласного главку.


У квартирі озброєний чоловік був не один. З ним була дружина. Вона спробувала заспокоїти чоловіка і навіть викинула у вікно його пістолет ТТ. Однак він у відповідь кинув гранату.

Читайте також: У Маріуполі чоловік влаштував стрілянину в житловому будинку, проходить спецоперація (ФОТО)