Ольга Горбачова і Юрій Нікітін визначилися з датою весілля
Ольга Горбачова розповіла, коли вони з Юрієм Нікітіним зіграють своє друге весілля, а також зізналася, що в перший раз так сильно не переживала.
news-image

Сім місяців Ольга Горбачова була зайнята своїм проектом «7 життів Жінки», тому підготовка до майбутнього одруження з Юрієм Нікітіним відійшла на другий план. Але зараз пара вже визначилася, що весілля відбудеться 30 червня. Ольга зізналася, що зараз переживає набагато сильніше, ніж в перший раз, пише видання Viva!, передає «Є!».

«Під час туру у мене не було часу навіть подумати про це. Мене запитували про плаття, про музику, про стилі, а я розуміла, що ще не усвідомила своїх бажань в цей довгоочікуваний для нашої пари день. В перше наше весілля я так не переживала, але повторне одруження після розлучення - це, погодьтеся, вже особливий випадок прожити цей період усвідомлено і вийти заміж з великої любові, адже на початку всі одружуються по закоханості», - коментує Горбачова.

До слова, фотовиставка «7 життів Жінки» була поєднана з унікальною лекцією, яку артистка написала на основі древніх знань, котрі свого часу допомогли їй зберегти сім'ю. З нею Ольга Горбачова проїхала 23 міста України.

«Я шукала гарний привід зустрітися з красивими Жінками. Сім найдивовижніших місяців в моєму житті в турі "7 життів Жінки". Неможливо дізнатися про себе так багато, не виходячи з дому. Сподіваюся, ви відчули ті ж почуття!» - заявила Ольга.

Читайте також: Ольга Горбачова презентувала свою фотовиставку (фото)