Події
20 червня 2016
Табір на озері в Карелії, де загинули діти, закривається
В результаті трагедії загинули 13 дітей.
news-image

Табір на Сямозері в Карелії, де загинули діти, закривається. Про це повідомив глава МНС Росії Володимир Пучков, передає «Є!»

Табір закривається. Виконуємо всі процедури з передачі дітей батькам, - сказав він на робочій нараді.

Він також зажадав посилити угруповання, рятувальників, задіяних в пошуково-рятувальних роботах.

Підсилюйте угруповання. Обстежуйте берегову лінію і все острова. Застосовуйте безпілотники. Водолази працюють, - сказав він.

Раніше офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін заявив, що СК перевірить інформацію про позов про закриття табору.

За нашою інформацією, в 2015 році до цього табору були претензії до дотримання санітарно-епідеміологічного законодавства, ...було порушено адміністративну справу. Не знаю, чим все закінчилося, але, я не відповідаю за точність інформації, нібито, прокурор звертався до суду з позовом про закриття табору. Але суд з якихось причин відмовив у задоволенні цього позову. Ще раз повторюю, це неперевірена інформація, нам її треба ще раз перевірити, - сказав він.

За попередніми даними слідства, 18 червня учасники дитячого оздоровчого табору "Парк-Готель"Сямозеро" на човнах потрапили в шторм на озері Сямозеро в Пряжинськомурайоні республіки. На трьох човнах перебували 47 дітей і чотири дорослих. У шторм човни перекинулися і затонули.

В результаті трагедії загинули 13 дітей. Пошуки 14-ї дитини тривають

Читайте також: У справі про загибель дітей в Карелії затримали п'ятого підозрюваного