Світ
20 червня 2016
Окупований Крим розчарував російських туристів (відео)
У Мережі набирає популярності відео, яке зняв один з жителів курортного селища Сімеїзу.
news-image

На ньому він показав курортний сезон на півострові "у всій красі", пише «Є!».

В окупованому Росією Сімеїзі курортний сезон виявився зірваним через мізерну кількості відпочивальників, які вирішили приїхати у відпустку на море.

Окрему увагу очевидець приділив розбитій набережній, яка знаходиться у катастрофічному стані. Ями, що з'явилися навесні, були забетоновані за рахунок підприємців, які тримають неподалік кафе. Обвал частини набережної залишився практично в тому ж вигляді, в якому і був, тільки тепер огороджений залізним парканом.

 

Побачене місцевий житель охарактеризував як "об'ємна екскурсія сьогоднішньою розваленою набережною Сімеїза. Набережна, яка так і не була відремонтована після того, як полчища "бандерівців" на "Поїзді Дружби" проїхалися по ній, порушивши її недоторканість».

Приморські кафе майже всі закриті, а на пляжах відпочиває з десяток людей.

Очевидцеві вдалося зустріти відпочивальницю зі столиці Росії, яка була шокована якістю сервісу і такою розбитою набережною в Сімеїзі: "Це можна було починати на початку березня. Не зараз. А цих три місяці що робили? Це жах. Всі санаторії розвалені, все закрито. Пройти просто було страшно", - обурювалася жінка.
Тоді автор відео вирішив перепитати, що ж хотіла побачити москвичка в Криму, коли його забрала Росія. На це вона відповіла: "Ми думали, тут буде краще. Наші надії не виправдалися. Ми приїхали в перший і останній раз".
Читайте також: Окупованому Криму продовжили санкції