Спорт
23 червня 2016
Стало відоме ім'я української вболівальниці, що стала зіркою Євро-2016
Це 20-річна вінничанка Влада Щеглова.
news-image

Відразу після матчу Україна – Польща інтернет облетіли фотографії приголомшливо красивої української вболівальниці на трибунах “Велодрому”, повідомляє «Є!».

Блондинка в синьо-жовтому вбранні стала справжнім символом українських фанатів і вмить завоювала серця всіх любителів футболу.

Виявилося, що дівчину звуть Влада Щеглова, їй 20 років й вона була "Міс Вінниця 2013". Красуня здобуває вищу юридичну освіту, але мріє стати футбольним журналістом.

“Відразу після матчу я зайшла в інтернет і побачила багато вхідних повідомлень від своїх знайомих. Вони мені писали, що я в топ-новинах в усіх соціальних мережах. Вчора під час матчу мене багато разів фотографували, ось і потрапила в такий спосіб “, – цитує Владу “Футбол 24”.

Виявляється така тендітна дівчина сама грала в футбол на позиції “опорника”.

"Я футбол знаю не тільки зовні, я сама грала довгий час. Я народилася, якщо так можна сказати, у футбольній родині. Тато грав, брат грає, ну і я теж недалеко пішла. У дитинстві грала завжди з хлопчиками у дворі, а потім почала тренуватися вже в команді. У мене була позиція в центрі. Я грала опорного півзахисника. Відбір, фізична боротьба в центрі – це було моїми функціями “, – підсумувала Влада.

Читайте також: Українка стала зіркою Євро-2016 (фото)