Політика
23 червня 2016
Нуланд зустрілась із Порошенком
Заступник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд і старші керівники управлінь Ради національної безпеки США Чарльз Купчан і Селест Волендер провели зустріч із президентом України.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на посольство США в Україні, під час зустрічі політики обговорили порядок денний реформ і виконання Мінських угод на підтримку "нормандського формату".

Американська делегація провела зустрічі з президентом України Петром Порошенком, головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, заступником глави адміністрації президента України з питань зовнішньої політики Костянтином Єлісєєвим та міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

На консультаціях, які були детальними і конструктивними, співрозмовники ретельним чином зосередилися на вимогах безпеки в Мінських домовленості напередодні візиту американської делегації до Москви 23 червня. Американська сторона вітає тверде розташування українського керівництва до повного виконання Мінських домовленостей, і підкреслила, що санкції відносно Росії повинні залишатися чинними задля досягнення цієї мети", - зазначили дипломати.
Читайте також: Тренер збірної Польщі прокоментував майбутню гру з українською командою