Акторам «Гри престолів» збільшили гонорари вдвічі
З кожним новим сезоном серіал "Гра престолів" стає все успішнішим.
news-image

Кларк, Харінгтон, Дінклейдж, Хіді і Костер-Вальдау вже входять в число найбільш високооплачуваних акторів на телебаченні, передає «Є!».

З кожним новим сезоном серіал "Гра престолів" стає все більш успішним, і його творці щедро діляться колосальним прибутком від показів із виконавцями головних ролей.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на достовірні джерела, керівництво телеканалу HBO, який займається виробництвом шоу, прийняло рішення збільшити гонорари ключових акторів майже вдвічі - до 500 тисяч доларів за епізод.

У список "щасливчиків" потрапили Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Кіт Харінгтон (Джон Сноу), Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер), Ліна Хіді (Серсея Ланністер) і Микола Костер-Вальдано (Джеймс Ланністер). Примітно, що творці відзначають: продовження контрактів і підвищення гонорарів не гарантує, що персонажі акторів доживуть до фіналу.

Наразі Кларк, Харінгтон, Дінклейдж, Хіді і Костер-Вальдано вже входять в число найбільш високооплачуваних акторів на телебаченні - починаючи з п'ятого сезону, їхні гонорари зросли до 300 000 доларів за епізод, в той час як за перші сезони кожен з них отримував по 100 000 - 150 000 доларів за серію.

Читайте також: Режисер «Гри Престолів» засмутив фанів серіалу