Світ
26 червня 2016
Вигадка заради піару: Амур і Тимур ніколи не дружили
Насправді дружби між тигром і козлом ніколи не було.
news-image

Дружба козла Тимура і тигра Амура виявилася піар-ходом Приморського сафарі-парку. Про це повідомила колишній прес-секретар сафарі-парку Євгена Патановська, передає «Є!».

За словами жінки, саме вона придумала історію про незвичайну дружбу між тваринами. Насправді нічого подібного не було, а тигр весь час був ситий.

"Тигр Амур просто не став їсти козла Тимура, так як був не голодний. Оскільки він не став його їсти, я попросила співробітників парку нагодувати Амура, щоб він не став їсти Тимура. Ось так ми протрималися два місяці", - розповіла Патановська.

Вона пояснила, що тигр, перебуваючи не в дикій природі, не відкладає собі запасів, з цієї причини йому не було необхідності їстикозла, що оселився поруч з ним.

Як стверджує Євгенія, з сафарі-парку вона звільнилася в січні поточного року. Причиною відходу став конфлікт з директором Дмитром Мезенцевим, який приписував собі її ідею.

"Я і не намагалася вийти на перший план в цій історії, але він неадекватно став реагувати на мою присутність в парку", - додала Патановська.
Читайте також: Жінка залізла в клітку з тигром за капелюшком (відео)