У Львові вшосте стартував Alfa Jazz Fest
Концерти традиційно будуть проходити на трьох сценах.
news-image

У старовинному Львові розпочався один із найпрестижніших європейських фестивалів Alfa Jazz Fest, який об'єднає іменитих музикантів із 14 країн. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу, передає «Є!».

«На львівських сценах виступлять двадцятикратний володар "Греммі" Пет Метіні, Артуро Сандоваль, в якого десять "Греммі", а також знані музиканти Брендфорд Марсаліс, Курт Еллінг, Даян Рівз, Есперанса Сполдін, група Ларса Даніельссона, тріо Мішеля Каміло, а також переможниця цьогорічного Євробачення українка Джамала. Родзинкою фестивалю будуть спільні проекти світових зірок разом із українськими виконавцями», - зазначив творчий куратор Alfa Jazz Fest Олексій Коган.

Як розповіли організатори, концерти традиційно будуть проходити на трьох сценах. На площі Ринок та біля Палацу Потоцьких вони будуть загальнодоступними, а на головну сцену фестивалю імені Едді Рознера у парку культури та відпочинку можна буде потрапити за квитками.

Проте й ті, хто не спроможний придбати вартісну перепустку, не будуть обділені музичною феєрією. Все, що відбуватиметься на елітній сцені, буде спроектовано на екран у фан-зоні, розміщеній неподалік.

Читайте також: На Одещині під час етнофестивалю загинув депутат