Україна
26 червня 2016
Фото черг до окупованого Криму виявилися фейком
Он-лайн камери на КПП показали кардинально протилежну ситуацію.
news-image

Користувачі соцмереж обурилися через фотографії українців на КПВВ в окупований Росією Крим. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на користувачів Twitter.

Деякі з користувачів оприлюднили фотографії, на яких відображені черги з автомобілів з українськими номерами і сотень піших українців, які нібито стоять на кордоні до Криму.

Ознайомившись з даною інформацією, Ольга Юрченко написала: "Ні себе не поважають, ні країну. Невибагливі тварини, гомо еректус без натяку на сапієнс ", а Яна Брензей зазначила:" Категорично не можуть зрозуміти людей, які продовжують їздити на відпочинок до Криму (кримчани, які їдуть додому - не в рахунок). Невже бажання погріти свою, вибачте, ж * пу на сонці може бути сильніше принципів і солідарності з тими, хто втратив будинок ??? ".

Олена Потильчака: "Нічого, погріються там в тіні аквафрешів, наслухаються гидот, зіпсують собі настрій. І буде їм щастя".

Марія Земскова: "А давайте не будемо узагальнювати. Не всі їдуть в Крим відпочивати. Хтось їде провідати рідних, які не змогли виїхати, побувати на могилах або вирішити якісь питання з нерухомістю".

У той же час, користувач Брет Зейн спростував інформацію про великі черги на кордоні, і оприлюднив знімки з камер на кожному з кримських пунктів пропуску: "Картина ясна як білий день. Гібридна війна, а точніше її інформаційна складова. Ось скріншоти з офіційного сайту ДПСУ, де в режимі онлайн можна спостерігати всі три КПП, на кордоні з окупованим Кримом. де ці міфічні натовпу бажаючих відпочити під окупантом? Безумовно, є і такі, які не мають поняття батьківщини, їдуть в окупанта в гості. Але це аж ніяк не тисячі .. . "

Генічеський Візит:" У Чонгарі російська сторона штучно створювала пробки на кордоні. Потім дзвонять найближчим укр. журналістам, пропонують зняти чергу ".

Читайте також: На кордоні з Кримом стоять черги