Події
30 червня 2016
Помста за побратима: Застрелений вночі у Києві чоловік виявився вбивцею бійця АТО
Застрелений в Києві чоловік виявився вбивцею бійця АТО Артема Приходько.
news-image

Про це  повідомляє «Є!» з посиланням на "Обозреватель".

Убитий в ніч на 30 червня в Святошинському районі Києва чоловік насправді виявився підозрюваним у вбивстві бійця АТО Артема Приходько.

За даними видання, застрелений напередодні чоловік - це Артур Бірюк 1989 року народження, який ще у вересні 2015 роки разом зі своїми друзями влаштував бійку з демобілізованими бійцями АТО, а пізніше ДТП, в результаті чого загинув Приходько.

Раніше в Генпрокуратурі повідомляли, що в квітні були затримані обидва підозрюваних і суд обрав їм запобіжний захід у вигляді арешту строком на 2 місяці, але пізніше, за словами нашого джерела, Бірюка відпустили, змінивши запобіжний захід на не пов'язаний з арештом, оскільки йому ставили хуліганство, а не навмисне вбивство.

Тому Бірюк останнім часом перебував під домашнім арештом і на ньому був електронний браслет.

Також, за словами джерела видання, Бірюк "був дуже зухвалим, постійно намагався влазити в різний бізнес, в тому числі в бурштиновий".

Крім того, раніше активіст "Автомайдану" Олексій Гриценко заявляв, що Бірюк має зв'язки в поліції.

"Треба максимум людей для контролю в суді. У цього бандита зв'язку з міліцією і купа злочинів на рахунку, - написав він на своїй сторінці у Facebook перед обранням судом запобіжних заходів Бірюку після вбивства АТОшника.

Нагадаємо, напередодні поліція виявила тіло киянина 1989 року народження біля багатоповерхівки на вулиці Зодчих. За даними ЗМІ, поруч з тілом загиблого знайшли вісім гільз, попередньо, від пістолета Макарова.

Читайте також: У Києві розстріляли молодого чоловіка: поруч з тілом знайшли 8 гільз (ФОТО)