Події
4 липня 2016
П'яне ДТП під Києвом: чиновник з «Укрзалізниці» в'їхав на трасі в автівку та втік
Жінка та маленька дитина знаходяться у лікарні.
news-image

Вчора по дорозі на Боярку у машину журналіста Макса Левіна, в якій він їхав разом з дружиною і двома малолітніми дітьми, в'їхав п'яний водій на Audi Q7. Про це повідомив нардеп, радник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Дружина Максима і один з його малолітніх синів доставлені в лікарню з численними травмами.

П'яний негідник, спочатку розмахував посвідченням помічника ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що "ксиви" більше не працюють, втік з лікарні, де повинні були проводити огляд на алкоголь. За цим фактом проводиться службова перевірка, - повідомив нардеп.

П'яним водієм виявився начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. За словами Геращенка, він є другом і соратником звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно - Західної залізниці Олексія Кривопішина.

В тому числі, на своєму посту, він курирує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій ДНР / ЛНР, що і є основним джерелом його доходів судячи з усього. Він ніколи не мав ніякого відношення ні до поліції, ні до міліції. Просто звичайне чмо, яке живе до сих пір за поняттями 90-х років,- зазначив нардеп.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження.

Наразі Іван Федорко розшукується співробітниками карного розшуку.

Думаю, що ховається у кого то з друзів, чекаючи коли вивітритися алкоголь, - додав нардеп.

Антон Геращенко повідомив, що за даним фактом звернувся до Міністра інфраструктури Володимира Омеляна та директора "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна з вимогою негайно звільнити з займаної посади Івана Федорка.